Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

 Joao og Sara Pinheiro ville ha en sentrumsnær bolig til en fornuftig pris i Sandnes med god plass inne og ute og gode solforhold. Nå gleder de seg til å flytte inn i rekkehuset i Sørbøhagane. 
 Joao og Sara Pinheiro ville ha en sentrumsnær bolig til en fornuftig pris i Sandnes med god plass inne og ute og gode solforhold. Nå gleder de seg til å flytte inn i rekkehuset i Sørbøhagane.  Foto: Elin Tollevik Garvik

Sørbøhagane oppfylte alle krav

Det var fire ting som var viktige for Sara og Joao Pinheiro da de var på boligjakt. I Sørbøhagane fant de alt de lette etter.

Annonsørinnhold fra

Sara og Joao forteller at de hadde fire viktige kriterier da de skulle kjøpe ny bolig.

- Vi ville ha god plass både inne og ute, gode solforhold, og bo nærmest mulig sentrum. I tillegg var det viktig at prisen var fornuftig, forteller Joao. Etter å ha vurdert mange prosjekter i Sandnes-området, falt paret for Sørbøhagane. I mai neste år flytter de inn i et splitter nytt rekkehus.

På jakt etter sol

Paret er opprinnelig fra Portugal, og har bodd i Norge i seks år. Han jobber som ingeniør i Equinor, hun som spesialpedagog i Stavanger kommune. Og selv om de trives i Norge er det én ting de savner fra hjemlandet.

- Det er jo ikke så mye sol her som vi er vant til. Derfor var det viktig for oss å finne en bolig med gode solforhold. Vi vil ha mest mulig av den når den først viser seg her, sier Sara.

Det nye rekkehuset i Sørbøhagane har både hage og terrasse på bakkeplan. I tillegg er det to flotte takterrasser - i hver sin himmelretning. Dermed skulle solen være sikret gjennom hele dagen.

Finn din Block Watne-bolig her.

De nye rekkehusene i Sørbøhagane vil stå innflytningsklare i mai 2020.

Boligene har en praktisk planløsning som legger til rette for hverdagslige behov.

Boenhetene har godt med uteareal som gjør at man kan nyte solen nesten uansett hvor den står på himmelen.

Rekkehusene har to til tre stuer, markterrasse og hage på bakkeplan.

Rekkehusene i Sørbøhagane ligger kun tre kilometer fra Sandnes sentrum.

Det er nok av plass å boltre seg på med to til tre stuer.

Mye plass

Sara og Joao har valgt et av de største rekkehusene i prosjektet, og gleder seg til å flytte fra leilighet på Bogafjell til ny, stor bolig. Over 196 kvadratmeter og tre etasjer får de fem soverom, to bad og rikelig med plass.

- Vi har ofte besøk av venner og familie fra Portugal, og ser frem til å få bedre plass til gjestene våre. Vi har også lyst på barn, og det betyr mye at det er barnehager, skoler, turområder og idrettshaller i nabolaget, sier Sara.

Gode hverdager

Paret jobber på Forus og i Stavanger, og Sørbøhagane er sentralt plassert.

- Vi får en enkel hverdagslogistikk med kort vei til det meste. Det er gangsti til sentrum, og her kommer en gangsti som går rett til nærmeste busstopp, sier Joao og peker tvers over det nye boligfeltet.

- Like her borte skal det bygges en Kiwi-butikk, og det tar kun et par minutter å kjøre til E39, forklarer han.

Med Stokkalandsvannet og turløyper like utenfor døra er også naturen tett på.

- Vi er veldig glade i å gå tur, og det er en stor bonus at vi har fine turområder i umiddelbar nærhet, sier Sara.

Velg bolig og last ned prospekt her.


Paret, som jobber på Forus og i Stavanger, får kort vei og enkel hverdagslogistikk på det nye boligfeltet i Sørbøhagane.

Paret, som jobber på Forus og i Stavanger, får kort vei og enkel hverdagslogistikk på det nye boligfeltet i Sørbøhagane.

Trygt valg

Paret signerte kontrakt rundt juletider, og forteller at de har hatt en god dialog med Block Watne gjennom kjøpsprosessen.

- Block Watne er et solid og seriøst selskap med lang fartstid. Det oppleves trygt. Vi har fått gode råd og benyttet kompetansen til salgskonsulent Torunn i planleggingen. Hun har vært en viktig sparringspartner, og hjulpet oss med å finne gode løsninger, sier Sara og Joao.

Tenker på det kundene glemmer

- Vår jobb er å tenke på det som kjøperne gjerne glemmer, sier Torunn Kverneland Thiemer. Hun er salgskonsulent i Block Watne, og forteller at de legger mye arbeid i å utvikle gode boliger.

Block Watne solgte de første boligene i Sørbøhagane i 2012. Det har etterhvert blitt et etablert område med en god miks av forskjellige boliger og aldersgrupper.

Stokkalandsvannet og fine turområder ligger like ved, og mellom byggene er det store, grønne lunger med spennende lekeplasser for de yngste.

- God planlegging sikrer trygge og trivelige nabolag, sier Thiemer.

Alt inkludert

Rekkehusene som bygges i Sørbøhagane leveres nøkkelferdige.

- Vi inkluderer mye når vi sier nøkkelferdig, blant annet er walk in closet og garderober ferdig innredet. Det er høy kvalitet på materialene som er valgt og hvitevarer er inkludert. Boligen er ferdig malt både inne og ute, så her er det klart for å flytte inn uten å måtte gjøre noe som helst, sier Thiemer.

Familievennlig

Torunn Kverneland Thiemer selger nøkkelferdige boliger i populære Sørbøhagane.

Vil du vite mer om Sørbøhagane

For mer info om boligene på Sørbøhagane, kontakt salgskonsulent i Block Watne, Torunn Kverneland Thiemer:

Tlf: 90 52 69 99

E-post: torunn.thiemer

Du kan også lese mer om boligene her.

Ta kontakt for å avtale privatvisning. Du er velkommen!

Rekkehusene har et bruksareal fra 128 til 196 kvadratmeter. Alle har carport, to bad, og minst to stuer og terrasser. De største leveres med tre stuer og mulighet for opp til fem soverom.

- Vi har gått mange runder for å sikre en god planløsning i samtlige rekkehus. Tenkt på hvordan familier vil bruke boligene, og forsøkt å gjøre alt praktisk, fleksibelt og funksjonelt. En detalj som badekar er prioritert, fordi vi vet at spesielt småbarnsfamilier ønsker det, forteller salgskonsulenten. 

Det er også lagt opp til parkeringsplass for to biler på egen tomt, noe som gjør hverdangslogistikken enklere.

Siste mulighet

I tillegg til rekkehusene som er under oppføring skal Block Watne også bygge leiligheter i Sørbøhagane.

- Vi tilrettelegger  for et fint boligområde med rekkehus og leilighetsbygg i fire etasjer. Disse prosjektene blir siste mulighet til å sikre seg en helt ny bolig her i Sørbøhagane, sier Torunn Kverneland Thiemer.

Nysgjerrig på boligene i Sørbøhagane?
Klikk her for å finne ut mer.

Del artikkelen på Facebook