Annonsørinnhold fra Block Watne AS

Hva er dette?

Innflytningsklare boliger: Salgskonsulent i Block Watne, Hilde Jensen, foran de fem boligene som er innflytningsklare i november. Her og i de andre boligene på feltet blir det lagt til rette for elbil-ladere.
Innflytningsklare boliger: Salgskonsulent i Block Watne, Hilde Jensen, foran de fem boligene som er innflytningsklare i november. Her og i de andre boligene på feltet blir det lagt til rette for elbil-ladere.

På moderne Øygarden er det tilrettelagt for elbiler

Trivsel og miljø er viktig for Block Watne. På det nye byggefeltet på Øygarden er det både lekeplasser og grøntareal, og det er flere ladestasjoner for elbiler.

Annonsørinnhold fra

Block Watne AS har de senere årene jobbet aktivt for miljøet, og ble i år miljøsertifisert etter ISO 14000 – Miljøledelse. Bedriften har som mål å tilrettelegge for ladestasjoner for elbiler på alle nye byggefelt.

– Vi ser en økende etterspørsel etter elbil-ladere fra våre kunder, og for mange er det helt avgjørende om de ønsker å kjøpe boligen eller ei, sier salgskonsulent i Block Watne AS, Hilde Jensen.

På toppen av Hana, like ved grensen til Austrått, begynner den nye bydelen Øygarden å ta form. Det idylliske boligområdet ligger rett utenfor Sandnes sentrum, i grenselandet mellom by og land. Her er det bare tjue minutter å gå til attraktive tilbud i sentrum og ti minutter til naturen.

Stor aktivitet: Det er stor aktivitet på byggeplassen. Her er salgskonsulent Hilde Jensen sammen med tømrer Tor Brekken.

Block Watne AS står for utbyggingen av rundt halvparten av de 550 planlagte boligene, og de er godt i gang med byggingen av 14 leiligheter og 14 rekkehus. I parkeringskjelleren på leilighetskomplekset blir det etablert en felles infrastruktur for lading, men kundene kan også kjøpe egen lader som kobles til systemet om de ønsker det. Videre vil det for rekkehusene legges klar trekkerør fra sikringsskapet og ut i carporten slik at kundene her også kan velge å kjøpe lader. I tillegg vil minst fem prosent av oppstillingsplassene på parkeringsanlegget være ladestasjoner for elbiler.

Nærhet til både by og natur

Hilde går med vante skritt mellom boliger, reisverk og grunnmurer. Hendene flyr gjennom luften mens hun engasjert forteller om de ulike boligene og området rundt.

– Vi har stor tro på dette området. Her er det åpent og grønt, og lite som stenger for solen. Lifjell og Dalsnuten ligger like ved og fra deler av feltet er det god utsikt over Gandsfjorden, sier salgskonsulenten mens hun kikker rundt seg.

Fra idylliske Øygarden er det heller ikke langt til turområdet Melsheia. Der er det mange flotte naturstier, hinderløyper, rulleskibane og en helt ny klatrepark. Det er dessuten kort vei til barnehager, barneskoler, ungdomsskole og dagligvarebutikker, og det er bare to kilometer til Sandnes sentrum.

Vante skritt: Salgskonsulenten går med vante skritt gjennom boligområdet.

God atmosfære 

I den første rekken er alle de fem enhetene solgt, og allerede i november kan kjøperne flytte inn i sine nye og moderne hjem. Også rekken med tre boliger begynner å ta form og grunnmuren til de siste seks er støpt ferdig.

Den første familien som sikret seg et av rekkehusene var en familie med to små barn fra Austrått. De hadde ventet lenge på at det skulle begynne å bygges i området. De ønsket seg noe helt nytt, nøkkelferdig og landlig, men likevel i nærheten av Sandnes sentrum.

– Kundene er for det meste lokale, så det er tydelig at de trives i området. Noen jobber på Forus og har hytte i nærheten, og ønsker kort vei til begge deler. Det er både enslige, barnefamilier og voksne par blant kjøperne - som ønsker noe mindre, enklere og mer praktisk, forteller Hilde.

By og land: Idylliske Øygarden ligger både landlig og sentralt. Foto: Jan Rune Berge/Block Watne AS

For å skape en god atmosfære i området skal boligene males i alt fra hvitt, brunt og okergult til flere nyanser av grønt. Rekkehusene har ulike bruksareal, den minste er 103 og de største er 125 kvadratmeter, og utformingen varierer noe. Alle har praktiske, moderne og luftige oppholdsrom, og ikke minst store vinduer som slipper inn mye lys og er strategisk plassert for å kunne nyte den flotte utsikten over nærområdet. Badet har fliser på vegger og gulv, og soverommene har god plass slik at både store og små kan nyte sin private sfære. Det er parkering i carport på egen tomt, og alle har et koselig grøntområde.

Noe for alle 

Like ved rekkehusene vokser blokken med 14 leiligheter seg større for hver dag som går. De moderne leilighetene varierer i størrelse og utforming, og bruksarealet strekker seg fra 58 til 132 kvadratmeter. Alle boligene har gode planløsninger, høy standard og enten en flott balkong eller en romslig uteplass i første etasje. Toppleilighetene har i tillegg en delvis overbygd takterrasse med panoramautsikt. Det er også et felles uteområde mellom leilighetene og et felles garasjeanlegg i kjelleren.

Også den midterste rekken med mindre leiligheter, som passer perfekt for nyetablerte eller enslige, er lagt ut for salg, men de er ikke helt byggeklare enda.

– Her er det noe for de fleste lommebøker og livssituasjoner. For oss er det viktig at alle skal ha muligheten til å kjøpe sitt eget hjem, understreker Hilde.

Forklarer: Salgskonsulent Hilde Jensen forklarer hvordan det nye leilighetskomplekset skal se ut.

Alle boligene er nøkkelferdige med kjøkken fra HTH og baderomsinnredning fra Svedbergs. De har 3 stavs hvitlasert eikeparkett i alle tørre rom, automatisk vannstoppesystem fra Waterguard, og balansert ventilasjon med varmegjenvinning

– Jo tidligere kundene kommer inn i bildet, jo større påvirkningskraft har de. Da er sjansen større for at boligen får akkurat den standarden og de fargene de ønsker, forklarer salgskonsulenten.

Mer enn en bolig 

For Block Watne AS er det viktig med et gjennomtenkt boligprosjekt. For dem handler det om mer enn en bolig. Det handler like mye om å bygge gode, trygge nabolag. Selv om boligfeltet på Øygarden er i startfasen, står flere lekeplasser klare til å ta imot de første ungene som flytter inn, og på benkene i grøntområdet kan naboene samles til en god drøs.

– Det er viktig for oss at det skal være godt å leve og vokse opp på Øygarden. Her er det mange fine muligheter for lek, samhold og mange varige vennskap, sier Hilde.

Eget kontor: Hilde Jensen tar mer enn gjerne imot kunder på salgskontoret på byggeplassen.

Å kjøpe bolig er en stor investering og for mange er det et stort skritt å ta. Det er flere fordeler med å kjøpe en helt ny bolig. De selges til fastpris, har inntil fem års reklamasjonsrett, har lave driftsutgifter, det er dokumentavgift på kun tomteverdien og det er økt trygghet da alt bygges etter strenge standarder og forskriftskrav.

Gunstig finansiering 

Block Watne AS er en del av OBOS-konsernet og det er mange fordeler for de som blir OBOS-medlemmer. Alle kan melde seg inn, og da kan de blant annet få en gunstig finansiering gjennom OBOS-banken og de står først i køen når konsernet legger ut nye boliger til salgs.

– Jeg har hatt mange visninger her ute for kunder som ønsker å se området, og jeg veileder kundene om hvordan de skal gå fram når de skal søke om lån. Det er viktig at kundene får en god oppfølging gjennom hele prosessen, sier Hilde idet det begynner å ringe fra telefonen hun har i hånden. Hun tar telefonen, lytter og ansiktet blir til et stort smil. Hun svarer på ulike spørsmål om noen av boligene, og før hun avslutter har hun og kunden blitt enige om ha et møte.

Interessert kunde: En kunde ringer og vil ha informasjon om noen av boligene.

– Slike telefoner vil jeg gjerne ha flere av framover. Nå er innflytningsdatoene for flere av boligene klare, og da er det lettere for mange å ta en endelig avgjørelse, avslutter salgskonsulent i Block Watne AS, Hilde Jensen.

Ønsker du å vite mer om Øygarden?

Ta kontakt med Hilde Jensen, salgskonsulent i Block Watne.
Tlf.: 907 78 911
Epost:  [email protected]

Les mer om prosjektet her: www.blockwatne.no/oygarden

Block Watne AS er en del av OBOS-konsernet og her er det mange fordeler for de som blir OBOS-medlemmer. Det kan alle bli, og det lønner seg særlig ved at du står først i køen når vi legger ut nye boliger til salgs.

Del artikkelen på Facebook