(Jærbladet)

Klokka 07.05 fikk nødetatene melding om ei trafikkulykke på Solavegen i nærheten av Bore kyrkje.

To biler var involvert, og da politi, brannvesen og ambulanse kom til stedet, kunne de konstatere at airbagene var utløst i begge bilene, men at ingen satt fastklemt.

– En klager på smerter i brystet, melder politiet på Twitter.

Kort tid etter kommer altså melding nummer to. Mens politiet var på stedet, oppsto et nytt trafikkuhell omtrent på samme sted.

– Uvisst skadeomfang. Politiet har tilkalt flere ressurser, melder de på Twitter.

Like etter melder de at det ikke skal være personskader i uhell nummer to, og at trafikken flyter forbi stedet.

– En involvert i ulykke nummer en ble kjørt til legevakt for sjekk, oppdaterer politiet.

Den første ulykken skjedde i Borekrossen, i krysset mellom Solavegen og Nordsjøvegen. Den ene bilen skal ha kommet fra Nordsjøvegen og brutt vikeplikten for den som kom kjørende langs Solavegen. Politiet har opprettet sak.

Det andre trafikkuhellet, som var uten personskader, skjedde litt nærmere avkjørselen til Verdalen, i forbindelse med avviklingen av trafikken forbi ulykkesstedet. To biler skal ha kollidert front mot front i lav fart.

Litt før klokka åtte kan Jærbladets reporter på stedet se at bergingsbilen har fått en av ulykkesbilene i Borekrossen opp på lasteplanet, og ti minutter senere er den andre bilen oppe på planet til en annen bergingsbil. Bilene har skader i fronten.

Brannvesenet hjalp til med å dirigere trafikken frem til rundt kvart over åtte. Da var begge bilene som skapte visse hindringer på Solavegen fjernet, og trafikken kunne gå helt som normal.