Sverre Haugen blir 90 år 20. mai

Av
DEL

GratulasjonVår alles kjære Sverre Haugen blir 90 år 20. mai 2020. Far ble født i Misvær og kom til Sandnes i forbindelse med flyverutdannelsen sin. Her traff han Oddveig Jensen som han ble gift med i 1955. Far gikk inn i sivil luftfart i 1956 og var pilot i Braathens SAFE frem til han gikk av med pensjon i 1990.

Yrket har alltid vært hans store interesse, men han har også, gjennom mer enn 50 år, hatt et sterkt engasjement som frimurer. Han var ordførende mester for St. Andreas logen Utstein i 10 år.

Far er samfunnsengasjert, fremdeles nysgjerrig på livet og holder seg oppdatert på dagens teknologi og sosiale medier. Han er familiens holdepunkt, alltid hjelpsom og han har trofast besøkt vår mor på Rovikheimen flere ganger i uken gjennom 2 ½ år. Nå er det dessverre besøksforbud, men han og mor ‘facetimer’ ukentlig.

Vi er tre søsken som etter hvert har gitt ham og mor 7 barnebarn og 4 oldebarn og vi vil alle gratulere ham så mye med dagen. Kjempeglad i deg far.

Far tar veldig gjerne imot gratulasjoner hjemme i Sandnes på dagen, men da selvfølgelig med de restriksjoner som covid 19 krever.

Anita Haugen Skjæveland, Bjarne Haugen og Charlotte Haugen

Artikkeltags