FOTBALL: Midtbanespilleren på Raufoss skal etter det Sandnesposten kjenner til være hyperaktuell for Sandnes Ulf. Klubben skal ha lagt inn bud på Raufoss-spiller nummer 15. Bjarne Berntsen holder sin munn lukket.

– Jeg kommenterer aldri navn før det er endelig avgjort, uansett hvem det gjelder, sier Bjarne Berntsen om den mulige overgangen.

Myre Aanesland er også en mann av få ord når det gjelder overgangen.

– Er det slik at du snart er Sandnes Ulf-spiller?

– Akkurat nå er jeg Raufoss -spiller. Vinduet er ikke åpent. Det er alt jeg kan si, forteller Myre Aanesland til Sandnesposten.

Både han og Bjarne Berntsen er skjønt enige om at det ble en underholdende kamp, som kunne vippet begge veier.

– Det var synd at det ble slik at vi fikk rødt kort like etter at de fikk sitt røde kort. Det var en unødvendig takling av Sødal. Irriterende at vi også lager deres mål. Tadesse har normalt en god venstre, men forsøkte å klarere med utsiden av høyrefoten, sier Bjarne Berntsen og selvmålet som førte til 1–0.

Sandnes Ulf-treneren liker ikke å kommentere spillere på vei inn eller ut. Axel Kryger er tidligere nevnt som aktuell for klubben. Ifølge ryktebørsen kan han være på vei til Bryne. Andreas Dybevik forlenget også med Bryne tidligere denne uken.

Markus Myre Aanesland har tidligere spilt for Stabæk og Kongsvinger, før turen gikk til Raufoss.

Så gjenstår det å se om Sandnes Ulf blir neste stoppested. Mye taler for det.