Gå til sidens hovedinnhold

Se Vard-Sandnes Ulf direkte på h-avis.no: – En sjanse til å vise seg fram

Artikkelen er over 2 år gammel

Thomas Kinn kan få en travel kveld når Vard møter Sandnes Ulf i cupen onsdag.

(Haugesunds Avis)

FOTBALL: Onsdag er det klart for cupens 2. runde. Vard tar imot 1. divisjonslaget Sandnes Ulf på Haugesund stadion kl. 18.00, en kamp du også kan se direkte på h-avis.no.

SE VARD – SANDNES ULF ONSDAG 18.00 HER

Med så tøff motstand kan det bli travelt for Vard-keeper Thomas Kinn.

– Ja, det kan det fort bli. Det har ikke vært så veldig travelt så langt i sesongen, selv om det har vært litt å gjøre, sier han.

- Ikke fått vist meg skikkelig fram

Med unntak av det bitre 0-3-tapet mot Djerv 1919, har Vard vunnet samtlige kamper i 3. divisjon. På de fem andre kampene har Vard bare sluppet inn to mål.

– Jeg føler ikke at jeg har fått vist meg skikkelig fram ennå. Kampen mot Sandnes Ulf kan være en sjanse for å gjøre det, sier 20-åringen.

Den unge keeperen har ved flere anledninger vist seg fram for større klubber de siste årene. Kinn har vært på prøvespill i klubber som Aston Villa, St. Etienne og Vålerenga. Kontrakten med Vard går ut etter sesongen.

– Så vidt jeg vet er det ikke noe nytt angående framtida. Det er pappa som tar seg av alt det der. Jeg prøver å ta en kamp av gangen. Nå tenker jeg på cupkampen mot Sandnes Ulf, sier Kinn.

Les også

Miljeteig med et løfte til Vard-fansen: – Det skal ikke skje igjen

 

- Kan åpne dører

Det liker Vard-trener Kolbjørn Fosen å høre. Samtidig er han enig i at en god kamp for Kinn mot Sandnes Ulf onsdag kan være viktig for Vard-keeperen.

– En bra prestasjon der kan åpne noen dører for Thomas. Men det vi først og fremst har fokus på for Thomas er at han må gjennomføre en god sesong for Vard og hospitere hos FKH når det passer. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med FKH. Han får nå god oppfølging av både vår keepertrener Rune Steensnæs og hos Espen Skistad i FKH, sier Fosen.

Han er fornøyd med det Kinn har prestert så langt denne sesongen.

– Thomas har vært en god keeper for oss. Djerv-kampen var en nedtur, også for ham. Ellers har han vært på plass når det har vært  behov for det og er en bra fyr å ha i gruppa. Så blir det nok travlere for ham mot Sandnes Ulf onsdag, sier Vard-treneren.

Tror Vard kan skape trøbbel

Han gleder seg til å teste seg mot 1. divisjonslaget.

– Vi har ingenting å tape, men absolutt noe å vinne, sier Kolbjørn Fosen.

Thomas Kinn håper Vard kan skape trøbbel for Sandnes Ulf.

– Det blir kjekt å møte et så godt lag. Men jeg har tro på at vi kan ta dem, sier Vard-keeperen.

SE VARD – SANDNES ULF ONSDAG 18.00 HER

Kommentarer til denne saken