Etter overgangen til Sandnes Ulf i vinter har ikke alt gått på skinner for Lars Erik Sødal. Viking-eiendommen har slitt voldsomt med en strekk framme i låret etter overgangen, noe som har holdt han ute på sidelinjen i månedsvis. I dag var han og laget omsider tilbake på skinnene igjen.

Banens beste

Med sin scoring og sitt gode spill på midtbanen, så ble Sødal kåret til banens beste med sin sjuer på spillerbørsen. Hovedpersonen selv var fornøyd med egne prestasjoner etter kampslutt.

– Dette var veldig kjekt og ikke minst en god kamp av hele laget. Jeg følte jeg grep sjansen i dag, forteller en fornøyd Sødal.

20-åringen er enig i at alt ikke har gått etter planen siden overgangen i vinter.

– Jeg fikk en veldig kronglete start her grunnet skaden. Nå har jeg endelig fått trent godt de siste uker og måneder, det har hjulpet på. Jeg har egentlig bare ventet på å få sjansen fra start. Det er mange gode midtbanespillere her, så jeg skjønte fort at det ikke bare var å spasere seg inn til startplass her.

På den sosiale medieplattformen TikTok har klubben selv lagt ut en video av Sødal der han står på hendene med teksten «Lars Erik Sødals neste scoringsvideo». Markedsavdelingen med Vetle Høivik i spissen, reagerer på at målscoreren ikke brukte denne mot Grorud.

– Ha ha! De liker å dra den fram. Jeg glemte det, men jeg tror ikke jeg hadde gjort det om jeg hadde kommet på det.

Lyktes med kampplanen

En annen mann som var svært fornøyd med seieren var Bjarne Berntsen. Han mener det beste laget vant i kveld.

– Nå er jeg lettet. Dette smakte veldig godt etter noe kamper på rad med dårlige resultater. I dag var vi lojale til kampplanen, spillerne jobbet hardt og laget vårt var best foran begge mål.

Berntsen legger heller ikke skjul på at det var gøy å se at det endelig lyktes for Lars Erik Sødal.

– Han var veldig god. Det samme var Ekeland med sine to mål. Han var helt ferdig på slutten og ba om å bli byttet ut, heldigvis fikk han med seg et mål til før han gikk av, flirer den meritterte treneren.