Se Sandnes–Sandefjord i opptak

Har du ikke muligheten til å møte opp i Sandneshallen på lørdag, kan du se Sandnes Håndballklubb ta imot Sandefjord til et tidlig toppoppgjør i herrenes 1. divisjon, her på Sandnesposten.

DEL

Håndball: Alle som abonnerer på Sandnesposten vil ha tilgang til Amedia-konsernets storsatsing Direktesport. Her har du et bredt utvalg av kamper fra hele landet i både håndball, fotball, friidrett og andre idretter.

I 2019 har Sandnesposten blitt en del av Amedia, noe som blant annet innebærer en betydelig satsing på direktesendt sport. Det innebærer at i tillegg til å streame kamper fra 1. divisjon herrer kan du også få med deg Nærbøs kamper i Rema 1000-ligaen.

Tidlig toppkamp

Helgens motstander havnet foran Sandnes på tabellen med ett poeng i fjor. Da var Sandnes med og kjempet helt til «the bitter end» og var kun tre poeng fra et direkte opprykk til Rema 1000-ligaen og to poeng ifra plasseringen som ga kvalifisering.

Sandnes har allerede spilt en kamp mot en annen opprykksfavoritt i Kristiansand som de tapte knepent 29-27.

JEVNT: Få poeng skilte lagene i toppen fra et opprykk til Rema 1000-ligaen.

JEVNT: Få poeng skilte lagene i toppen fra et opprykk til Rema 1000-ligaen. Foto:Rogaland og Norge rundt

Fra Haugesund i nord til Dalane i sør kan du få med deg utrolig mye idrett for pengene. Du kan blant annet se EIK og Solas innspurt i 2. divisjon (Dalane Tidende og Solabladet), og Staal Jørpeland i 3. divisjon (Strandbuen). I tillegg er både Gjesdalbuen og Bygdebladet godt i gang med lokal idrett fra Gjesdal, Randaberg, Rennesøy og Kvitsøy.

De lokale satsingene føyer seg inn i rekken av et bredt spekter fra alle samarbeidsavisene til Amedia i hele Norge med over 70 mediehus.

Vil du ha tilgang på et bredt utvalg av direktesendt sport, men er ennå ikke abonnent? Trykk her for å komme til bestilling!


Artikkeltags