Boreal beklager og søker mannskap til Høgsfjordsambandet

OPPHOLD: Høgsfjordsambandet går ikke som planlagt i natt heller.

OPPHOLD: Høgsfjordsambandet går ikke som planlagt i natt heller. Foto:

Natt til torsdag blir tredje gang på rad at fergen ikke går om natten.

DEL

Daglig leder i Boreal Sjø AS beklager på det sterkeste at selskapet de to siste nettene ikke har klart å holde fergen over Høgsfjorden operativ.

– Vi gjør alt i vår makt for å levere et stabilt tilbud, men vi fikk to ulike tilfeller av akutt sykdom. Først klarte vi å erstatte én av de ansatte, men vi må i dag dessverre innstille frem til torsdag morgen grunnet et nytt tilfelle av akutt sykdom, sier Mathisen.

Lederen sier samtidig at selskapet den senere tiden har lyst ut stillinger, nettopp med tanke på å forsterke Høgsfjordsambandet.

– Vi har også ambisjoner om å benytte elektrisk ferge på dette sambandet. Det er vår ambisjon Nå søker vi mannskap. Det gjelder også for lærlinger. Vi skal sørge for at vi er rustet for slike uforutsette tilfeller av sykdom i fremtiden, sier han.

Kun i natt

Ifølge Mathisen gjelder nedetiden kun for natt til torsdag.

«Avganger i kveld 15.01.20 fra Lauvvik kl. 22.15 og frem til avgang kl. 05.30 i morgen tidlig fra Oanes, innstilles grunnet sykdom. Vi beklager ulempene dette medfører»

Det er tredje natt på rad at Boreal må innstille nattseilingene.

Overtakelsen av den private fergedriften har til tider vært preget av uheldige omstendigheter. Nedetid grunnet kollisjon, dårlig vær og sykdom har inntruffet. Nå tar Boreal grep.

Artikkeltags