Sandnesposten sender alle kampene til Sandnes Ulf denne sesongen. Enkelte Viking- og eliteseriekamper kan du også se via Sandnesposten, i tillegg har vi eksklusive senderettigheter til 2., 3. og 4. divisjon – noe som fansen til blant annet Hana, Riska og Sandved bør merke seg.

For å få tilgang til alle godsakene, trenger du å oppgradere Sandnesposten-abonnementet ditt til +Alt. I tillegg til alle de interessante oppgjørene i Obosligaen og lokalfotballen, får du der tilgang til nesten 100 lokalaviser landet rundt, samt Nettavisen.

Dessverre har vi opplevd at det er en del som sliter med å få logget seg på +Alt-tjenesten. Er du en av disse, så fortvil ikke. Vi skal gjøre alt vi kan for å hjelpe deg slik at du får se sendingene enten via telefonen, pc-en, iPaden eller overføre sendingen til tv-en.

Sandnespostens Cato Thrane Årbø hjelper deg gjerne over telefonen, men han kan også komme hjem til deg for ytterligere assistanse. Catos telefonnummer er 900 29 272.

Cato hjelper deg naturligvis også om du ennå ikke har fått tilgang til alt vi publiserer på sandnesposten.no. Daglig legges det ut mellom 25 og 30 artikler og reportasjer på avisens nettside.

Skulle du mot formodning ikke få svar, send en tekstmelding til redaksjonen på 916 08 428, eller en e-post til [email protected] – så sørger vi for at du blir kontaktet.