Gå til sidens hovedinnhold

Nysgjerrig? Ut januar får du alt på sandnesposten.no helt gratis

Hver dag får du siste lokalnytt og direktesendt sport fra inn- og utland på sandnesposten.no. Og best av alt; ut januar er alt gratis.

MEDIER: Med ett klikk kan du nå få tilgang til alt plussinnhold på Sandnesposten i januar måned. Det eneste du trenger å gjøre, er å logge inn med aID. Hvis man ikke har en aID-bruker fra før, må dette opprettes. Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon når du oppretter aID-bruker, og det vil heller ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.

Innloggingen finner du helt øverst på sandnesposten.no. Klikk på "logg inn" og følg de enkle instruksene du får der.

– Det finnes ingen forpliktelser knyttet til dette abonnementet. Du får bare muligheten til å prøve ut et gratis abonnement hos oss ut januar, sier Sandnesposten-journalist Ingeborg Thu Hansen, og fortsetter:

– Ved å logge deg gratis inn får du muligheten til å holde deg oppdatert på de siste lokale nyhetene. Lokalavisa er tett på både viktige nyhetssaker, byutvikling, regionale nyheter og gode menneskehistorier. Nå kan du ha de lokale nyhetene med deg i lommen og du kan få varsel på telefonen når det skjer noe nytt.

Konsekvens av dataangrepet

Det unike gratistilbudet kom i stand etter at Sandnesposten gjenopprettet kravet om at man må være innlogget abonnent for å få tilgang til eksklusivt innhold.

Fra 28. desember og frem til torsdag 6. januar var alle plussartikler i Sandnesposten tilgjengelig for alle. Dette skjedde som en konsekvens av at avisens tjenesteleverandør og eier Amedia ble rammet av et dataangrep.

– Da systemene våre ble rammet, ble tilgangen til plussartikler rutinemessig åpnet for å sikre at alle abonnenter får tilgang til journalistikken de har betalt for. Nå vet vi at vi er i stand til å gi abonnentene som har betalt trygg tilgang til journalistikken. Samtidig gir vi altså andre muligheten til å lese oss gratis ut januar, sier ansvarlig redaktør Frode Myhra Gjerald i Sandnesposten.

– Vi håper så mange som mulig benytter seg av dette tilbudet, slik at dere ser hvor mye godt innhold vi har å tilby. Så er vi takknemlige for abonnentene som støtter oss og viser forståelse for den vanskelige situasjonen vi har vært i, legger Gjerald til.

Fortsatt er flere funksjoner i Sandnesposten rammet av dataangrepet, deriblant produksjonen av papiravisen.

Les også

Nå kan du teste Sandnesposten gratis i hele januar

Kommentarer til denne saken