LURA: Det trønderske reisevarehuset Travelnet overtar cruiseeksperten Carica som holder til på Lura. Det melder selskapet i en pressemelding.

– I en bransje der alt handler om digitalisering, har Travelnet tviholdt på suksessformelen: personlig service og reisekonsulenter som følger kunden hele veien på reisen. Slik har Travelnet blitt en av de store reiselivsaktørene i Norge, skriver de.

Nå skjer det mye i cruisesegmentet hos Travelnet, som ønsker å bli størst på cruise i Norge. Onsdag 1. desember overtar selskapet driften av en av Norges største cruise aktører, Carica i Sandnes.

– Cruisebyrået har lenge vært hele Norges spesialist innenfor faget. Vi er størst i Stavangerområdet, og får med to dyktige cruiseselgere som har jobbet hos Carica i mange år.

– Både Ragnhild Burja og May Britt Rygh har unik erfaring på cruise og de har gjennom årene opparbeidet seg svært gode relasjoner til cruisekunder i hele Rogalands området. Carica holder til i lokaler på Lura, midt imellom Sandnes og Stavanger, og vi ønsker både nye og eksisterende kunder hjertelig velkomne innom for en reiseprat, melder selskapet.

Cruisesatsing

Cato Melkstavik blir daglig leder i cruiseteamet som skal gjøre Carica til markedsleder i Norge.

– Cruisesatsingen er en viktig del av en tyngre satsing på feriemarkedet, forteller Bente Strøm Røsholdt, daglig leder i Travelnet.

– Med cruisekontor både i Sandnes og Trondheim blir vi ledende i markedet. Vi har allerede opparbeidet en stor cruiseportefølje og med denne satsingen ønsker vi å ta større markedsandeler. Med god oppfølging og personlig service, erfarne reisekonsulenter som har reist mye på cruise i alle farvann, er vi helt sikkert på og lykkes, sier hun videre.

Carica samarbeider med alle de store rederiene som Royal Caribbean, Celebrity Cruises, MSC og Hurtigruten. I tillegg har de avtale med SeaDream i yacht-segmentet.

Fakta om Travelnet Reisevarehuset AS:

  • Heleid trøndersk reisebyrå.
  • Omsetning 350 mill. kr i 2019.
  • Travelnet kjeden driftes fra Trondheim
  • Formidler av forretning-, gruppe-, ferie- og cruisereiser.
  • Carica – Cruise by Travelnet