Onsdag 28. september klokken 18.00 møter de beste spillerne fra bydelsklubbene Sandnes Ulf på Øster Hus Arena. Det er Øystein Elvestad og Vetle Høivik i Sandnes Ulf som har tatt initiativ til det som garantert blir en unik opplevelse for både spillere og publikum. Selve kampen kommer til å produseres i full HD med flerkameraproduksjon på Sandnesposten.no

I mars fikk trenerne i de ulike klubbene tiden frem til juni for å finsikte spillere som kunne være aktuelle for en plass i 18-mannstroppen. klubben. Den troppen ble presentert på den direktesendte pressekonferansen som ble avholdt i regi av Sandnesposten.

Nå får altså to nye spillere muligheten til å hive seg med gjennom «Wildcard-kortet». Under kan du stemme på hvem du mener skal få én av de to plassene. Stemmene vil bli talt opp før laget samles til trening 10 og 11. september

Vil ryste Bjarne Berntsens mannskap

18-mannstroppen som ble tatt ut har allerede kommer i gang med noen treningsøkter sammen. Sandved-trener Yngve Hagen, som også skal lede bydelslaget mot Sandnes Ulf melder om god stemning fra bydels-leiren.

– Bra, god kvalitet på treningene og en fin gjeng som raskt kom overens. Garderobekulturen på plass allerede, opplyser Hagen.

– Har dere tro på at dere kan hamle opp med laget som ligger i toppen på nest øverste nivå?

– Begrenset hvor mye vi får gjort i løpet av kort tid og få treninger, det viktigste er at spillerne blir kjent med hverandres styrker og så videre. Men det vil bli en direkte spillestil med en offensiv innstilling. Vi har god tro internt på at det skal være muligheter for å ryste Sandnes Ulf, men er avhengige av at alle er lojale og legger ned en voldsom innsats både med og uten ball. Det er mange bra spillere på laget, så dette blir forhåpentligvis en god opplevelse.

Profftilværelsen

Øystein Elvestad forklarer at de kommer til å gjøre stas på troppen som skal ut mot Sandnes Ulf.

– Spillerne skal spise sammen på hotell før match. De skal kjøre buss til stadion, intervjues før kampstart og få smake på «profftilværelsen» denne dagen. Så håper vi selvsagt at så mange som mulig kommer for å støtte opp om både «Bydelslaget» og arrangementet. Vi planlegger en prissatt inngangsbillett, hvor halvparten går rett tilbake til klubbene, forteller Elvestad.