(Jærbladet)

Det er politiet som melder dette natt til mandag.

Shell-stasjonen ved Arne Garborgs vei på Bryne har blitt ranet for kontanter av en mann med en formentlig pistol.

Operasjonsleder i Sørvest politidistrikt, Victor Fenne-Jensen, sier til NTB at betjeningen kontaktet politiet like etter klokka 02:00 og meldte at en mann med pistol hadde kommet inn og truet med denne.

– Han fikk med seg et ukjent pengebeløp og stakk fra stedet, sier han.

Klokken 06:00 mandag morgen sier Fenne-Jensen til Jærbladet at det ikke er pågrepet noen enda. Politiet er, for ikke lenge siden, ferdig på stedet. De har nå sikret spor, videoopptak og gjennomført vitneavhør av den ansatte som var på jobb.

– Det var den ansatte som ringte politiet selv. Vedkommende er ikke fysisk skadd og blir nå ivaretatt av daglig leder og Shell-systemet, sier operasjonslederen.

De ønsker ikke å kommentere hvor mye penger som ble tatt, men ifølge Fenne-Jensen var det et beskjedent beløp.

Politiet beskriver mannen som ca. 175–180 cm høy, normal kroppsbygning, blå bukse, blå genser og en grå/blå «hoodie» – altså en hettegenser. De ber eventuelle andre vitner eller folk som kan sitte med informasjon om ranet, ringe politiet.

– Dette er en sak som vil få høy prioritet i etterforskning. Det er tilsynelatende et væpnet ran og den ansatte er blitt truet av det som var eller lignet på en pistol, sier Fenne-Jensen.

– Vi har et godt håp om at saken vil bli oppklart på et tidspunkt, legger han til.

Bensinstasjonen er åpen som vanlig mandag morgen.