Fredag 27. januar klokken 18.00 inviterer Sandnes Ulf til det som blir en folkefest på Øster Hus Arena.

Viking blir første motstander ut i sesongoppkjøringen og allerede nå er det solgt en haug med billetter. Den kampen ser du direkte på Sandnesposten med intervjuer både før og etter kampslutt.

Passert 1000

Fredag melder klubben at de har passert godt over 1000 solgte billetter og klubben forventer å selge mer inn mot kampdagen.

– For folk i begge leirer blir dette mer enn en treningskamp! Dette er en kamp folk snakker om og det virker som om de fleste fotballinteresserte i regionen vil kjenne sin besøkelsestid og legge fredagskvelden til Øster Hus Arena for dette lokaloppgjøret, forteller Kommersiell leder Øystein Elvestad.

Til tross for manglende spisskjøp mobiliserer Viking og supportergruppen Felt O kraftig foran treningskampen. I skivende stund står gjestene for om lag halvparten av billettkjøpet.

– Det er cirka solgt 500 bortebilletter, vi forventer at også dette tallet øker kraftig framover.

Garanterer show

Elvestad garanter show, og lite kommer nok til å minne om en helt vanlig oppkjøringskamp i det lagene sparker i gang oppgjøret.

– Denne kampen har så mange elementer av spenning med spillere og trenere som møter gamleklubben sin, supportere fra begge lag som ønsker å støtte laget sitt i årets første treningskamp, og med flomlys, lysshow, og elektrisk stemning blir dette et skikkelig høydepunkt for alle fotballinteresserte. Vi har ikke gitt bort en eneste gratisbillett til kampen, så billettinntektene betyr også åpenbart mye for klubben i en tøff økonomisk tid, uttaler Elvestad.