SANDNESPOSTEN TV: Sandnes Håndballklubb har både tapt og vunnet i sine to siste kamper. Dalibor Sedjaks mannskap sikter mot medaljer, og ligger foreløpig som nummer fire på tabellen. Serien begynte med en forrykende seier hjemme mot Follo for to uker siden, før Bergen stakk av med avansementet da de gjestet Sandneshallen i NM forrige helg.

Onsdag ettermiddag venter en ny tøff oppgave, når Vikhammer HK kommer på besøk. Gjestene har startet sesongen på en meget overbevisende måte, og står med full pott etter to kamper hjemme i Malvikhallen. Der har både Oslo-Studentenes IK og Viking blitt beseiret.

Se kampen direkte i videovinduet over!

Tung håndballdekning

Sandnesposten satser enda tyngre på håndball i år. Mediehuset har sikret seg rettighetene til å sende alle hjemmekampene til både Sandnes, Viking og Stavanger i 1. divisjon.

– Sportsjournalistikken i Sandnesposten har de siste årene utviklet seg fra en refererende og tilbakeskuende karakter, til å bli direktesendt, umiddelbar – og atskillig mer spennende. Vi ser at abonnentene våre setter pris på dette. Forhåpentlig vil folk i Stavanger merke seg at Sandnesposten også er en avis som er relevant for siddiser, sier ansvarlig redaktør Frode M. Gjerald i Sandnesposten om høstens og vinterens storsatsing.