Førstkommende søndag klokken 19.00 har de aller fleste muligheten til å overvære konserten med Jan Ove Ottesen og Sandnes-koret VIVA.

Hvis du ønsker, er det også mulig under konserten å vipse et valgfritt beløp til Hjerte for Sandnes.

Inntekten går til å glede menneskene i byen vår som gruer seg til jul og som trenger en hjelpende hånd.

– Sett deg godt til rette, lytt til god musikk og støtt et godt formål. Nå må vi ta vare på hverandre, lyder meldingen fra begge arrangørene.

Det var DNB som først kom opp med forslaget om å arrangere noe for byen Sandnes. Etter hvert kom også Hjerte for Sandnes på banen.

– Ideen kom opp med at vi i DNB ønsket å gjøre noe kjekt både for kundene våre, men også for byen vår. For å nå ut til flest mulig folk så bestemte vi oss tidlig for å lage et arrangement hvor alt av eventuelle inntekter skulle gå direkte til et veldedig formål. Så hadde vi en runde på hvilken organisasjon vi skulle velge. Da dukket Hjerte for Sandnes raskt opp, særlig fordi de gjør så mye fint nå i juletiden. Vi slår derfor to fluer sammen og lager en gratis julekonsert (ikke bare for kunder av DNB) hvor det vil stå et Vipps-nummer i bildet til Hjerte for Sandnes. Da kan hver enkelt bestemme hvor mye de ønsker å gi, forteller banksjef i DNB Sandnes, Lars Reppe til Sandnesposten, og fortsetter videre med at de ser frem til å gi noe til Sandnes-folket i førjulstiden.

– Vi ønsker å bidra med dette da det er mange veldedige organisasjoner som er helt avhengige av denne type initiativer for å kunne holde på. I disse tider, hvor det er lettere å se seg blind på restriksjoner enn å se mulighetene, gir det oss stor glede å kunne bidra til at flere i byen vår kan få en litt bedre juletid.