Her ser du den store båtkortesjen i opptak

  Allerede klokken 09.00 startet direktesendingen fra årets 17. mai-feiring. Fra klokken 13.00 sendte Sandnesposten også båtkonvoien i sin helhet – som du kan se i opptak i bildevinduet ovenfor.

  DEL

  Sandnesposten tilbyr i år en omfattende dekning av feiringen. I og med at årets 17. mai-utgave blir annerledes, skal det ikke stå på mulighetene til å få med seg alt som skjer, både i sentrum og i bydelene.

  Som et ledd i dugnaden, og for å stelle i stand sending med fyldig innhold, har Sandnesposten alliert seg med TV Vest og Sandnes kommune. Det har gått ut flere oppfordringer fra Sandnes kommune om at de ikke ønsker at folk skal komme på selve arrangementene, men at alle følger de nasjonale retningslinjene.

  • Allerede 06.30 er Sandnesposten på plass når salutten smeller i Hana bydel. En time senere dekker vi kransnedleggelsen utenfor Sandnes kirke med Stanley Wirak og musikalsk innhold.
  • Klokken 11.00 publiseres ordfører Stanley Wiraks tale for dagen.
  • Klokken 13.00 starer en parallell direktesending. Sandnesposten viser båtkonvoien i sin helhet, og har med to reportere på turen. Her kan du se direkte fra hele seilasen, samt intervjuer og alle underholdningsbidragene.
  • I løpet av dagen vil også taler og andre hendelser publiseres som enkeltsaker på nettsidene. På den måten vil man kunne se innslagene som passer for deg, uten at man behøver å følge med på nettsidene hele dagen.
  • Klokken 13.00 publiseres også russepresidentens tale for dagen. Byens unge ordfører Sanna Rana holder også tale som publiseres på dette tidspunktet. Klokken 13.00 legger vi i tillegg ut gudstjenesten fra Sandnes kirke.
  • Direktesendingene på Sandnesposten blir åtte til ni timer lang, alt avhengig av hvor lang til konvoien varer.
  • I løpet av dagen vil det også foregå andre offisielle og uoffisielle arrangement. Sandnesposten er til stede på flere av dem, og disse artiklene blir også fortløpende lagt ut på nettsidene. Det samme gjelder for underholdningen som skjer på nutene.
  • Seilasen som skal foregå, vil også bli lagt ut i reprise på nettsidene.
  • Sandnesposten oppfordrer også innbyggere til å sende inn bilder og videosnutter fra der de måtte være. Disse vil også bli publisert på nettsidene. Epostadressen er redaksjonen@sandnesposten.no – eller dere benytter portalen som ligger her.

  I tillegg de de offisielle arrangementene, vil Sandnesposten også være til stede på noen av dem som holdes i privat regi.

  MS Sandnes ankommer Sandnes i 1950.

  MS Sandnes ankommer Sandnes i 1950. Foto:

  M/S Sandnes

  M/S Sandnes Foto:


  Artikkeltags