Gå til sidens hovedinnhold

Her er hele menyen for «Værtskapsugå»

Matfestivalen «Værtskapsugå» erstatter «100-ugå» i år. 19 spisesteder deltar, og menyen er klar.

MAT: Værtskapet i Sandnes arrangerer matfestival 1-4. september. Disse spisestedene deltar:

iSushi

  • To vårruller med kylling ¨
  • En porsjon edamamebønner/en porsjon søtpotetfries
  • 18 biter sushi. Spicy laks maki, philadelphia maki og to biter nigiri laks. Chilimajones og sweet chilisaus følger med.

Vegetar

  • To våruller med grønnsaker
  • Tropical poké bowl
  • Crunchy Oshinko Maki, lava mayo og sweet chilisaus følger med.

Delikatessen by Foodfighters

  • Bolinhos – portugisiske klippfiskboller med bravas-saus, dill-aioli og rogn.

  • Braiserte okseribber med deli-grillsaus, løk, frisk kålsalat og urtepoteter.

  • Tilslørte Deli-piker med norske epler i sesong.

Gamlaværket

  • Pottemakerens grillet surdeigskjeva med små jærtomater, og ruccola. Toppet med smeltet ramsløkost fra Myrdal Gaard.

  • Værkets grillribbe av jærgris, serveres med ovnsbakt poteter og hjemmelaget coleslaw.

  • Fru Høylands ostekake med marinerte jordbær.

Sabi Sushi

  • Sterling kveite sashimi med egen saus
  • Tuna, hamachi, kamskjell, og laks nigiri med Sabi Sushi sin egen soyasaus
  • Spesial maki med yelowfin tuna, avokado, chili og lakserogn

nOi

  • Tomater i variasjon med urtesalat, syltet rødløk, pinjekjerner, parmesan, tomatpesto og balsamico vinaigrette.

  • Langtidsbakt svineknoke med stekt sellerirot, grønne erter, grønnkål, myk polenta og chimmichurri.

  • Sjokolade Nemesis med peanøtter, karamell og bringebærsorbet.

Les også

Han har fått nesten 400 bestillinger: Nå kan «Værtskapsugå» bli et fast arrangement

Lille Bangkok

  • Tom Yam Goong. Klassisk thailandsk suppe med kokosnøttmelk, scampi,galangarot, koriander, sitrongress, limeblader, løk,sjampinjong, gulrot og chili.

  • Phad Kraproa Gai. Kylling med chili, holy basil, soyasaus og østerssaus. Serveres med egg.

  • Khek Kanom Mor Kaeng. Thailandsk tarokake.

Ti spiseri og bar

  • Kamskjell fra Hitra med sesongens sopp.

  • Napolitansk Pizza fra vedovnen.

  • Norske epler og sjokolade.

Birger burger

  • Birger Svinepels: Burger og tørrsaltet bacon fra A.Idsøe, burgerbrød fra Vaaland Dampbakeri, Birgers’s burgerdressing, crispisalat, sylteagurk, løk, bifftomat.

  • Birger Texas: Burger fra A.Idsøe, burgerbrød fra Vaaland Dampbakeri, fritert løkring, BBQ-saus, cheddarsaus, Birger’s burgerdressing, crispisalat, sylteagurk, løk, bifftomat.

  • Birger crispy chicken bites. 10 biter med spicy aioli.

Chai Nashta

  • Samosa Chana Chaat.

  • Kori Gassi, cabbage Foogath, ris og papad.

  • Gulab Jamun med iskrem.

Chopan Tandoori

  • Tandoori Masala Mix: En herlig mix av indiske favoritter. Sprøstekte løkringer med tamarindsaus, kyllingfilet med saus av mango i curry og tandoori grillet kyllinglår. Serveres med pilau ris, tandoorisaus, salat og chutney.

  • Vegetaralternativ: Kadai Paneer. Hjemmelaget ost tilberedt med løk, paprika og koriander i currysaus. Serveres med ris.

Flambée Café

  • Amfi Vågen: Cæsarsalat med foccacia og urtesmør. Hvit pizza «Tarte Flambee», Creme Brulé og kaffe.

  • Maxi Sandnes: Kyllingsalat med avokado , foccacia og urtesmør. Fransk burger med brie, panna cotta og kaffe.

Sakura Sushi

  • 4 × Tempura scampi8 × Sorter nigiri.

  • 4 × Uramaki 6 × Fried maki.

  • 2 × Vegetar vårull.

Big Horn Steakhouse

  • Forfriskende eple- og hvitvinssuppe, serveres kald med ristede mandler og mynteolje.

  • Braisert lammeskank med sesongens rotgrønnsaker. Serveres med kremet timianpolenta.

  • Peppermarinerte plommer servert med vaniljeis.

Spor 3

  • Gambas Pil Pil (scampi i krydret hvitløksolje).

  • Marninert indrefilet med råstekte grønnsaker, fries og peppersaus.

  • Sjokolademousse.

Sandnes Brygge

  • Bruschetta med kylling, squash og tomat.

  • Ragu med villsaulam, gulrot og selleripuré, briochedumpling.

  • «Hot love» vaniljeis med varme bringebær.

Jai Hind

  • Tandoori kylling serveres med salat og mango curry.

  • Butter Chicken. Serveres med hvitløk nan.

  • Chicken tikka masala serveres med basmati ris.

Hereford and friends

  • Blomkålsuppe a la Hvarnes m/ eget tørrsaltet bacon og parmesan.

  • Pepperbiff av indrefilet serveres med brokkolinipure, ovnsbakte timian/rosmarin båtpoteter. Serveres med peppersaus

  • Lun dessertpannekake med vaniljeis fra iskremgården og sesongens bær.

Coyote Tacos

  • Tre valgfrie tacos con queso inkludert valgfri drikke. Dette er spesialutgaver av eksisterende tacoer i form av doble lefser med ost mellom.

Les anmeldelse av samtlige retter på sandnesposten.no!

Kommentarer til denne saken