Naken mann utførte hærverk på biler på Lura i løpet av natten

HÆRVERK: En bil fikk ruten knust på Lura i løpet av natten. Politiet tror flere biler i området har blitt utsatt for hærverk og ber bileiere ta en sjekk på sin bil. En person er pågrepet etter ugjerningen.

HÆRVERK: En bil fikk ruten knust på Lura i løpet av natten. Politiet tror flere biler i området har blitt utsatt for hærverk og ber bileiere ta en sjekk på sin bil. En person er pågrepet etter ugjerningen. Foto:

Nå oppfordrer politiet deg til å sjekke om din bil kan være blant dem.

DEL

– Vi har kontroll på en person som har utført skadeverk på noen biler. Vi fikk melding fra publikum i natt og pågrep en person som lusket i en hage like i nærheten i halv tre-tiden.

Det forteller Joar Halvorsen, politifaglig etterforskningsleder ved Felles straffesaksinntak (FSI) i politiet.

Ifølge Aftenbladet skal mannen som ble pågrepet av politiet ha vært naken da han ble pågrepet.

Han ber bileiere i området i og rundt Draugveien på Lura sjekke om deres biler har blitt utsatt for hærverk i løpet av natten.

– Bilen som var parkert der vedkommende ble pågrepet hadde fått ruten knust. Trolig har flere biler blitt utsatt for skade i løpet av natten, men vi sitter ikke på den fulle oversikten. Bileiere som oppdager at deres bil har blitt utsatt for hærverk, må ta kontakt med politiet og anmelde, sier han videre.

– Det har vært minst to lignende saker de siste par ukene i Aspervika og Trones. Er det grunn til å tro at det er sammenheng mellom disse sakene?

– Alle slike ting vil bli undersøkt som en del av etterforskningen, sier Halvorsen.

Artikkeltags