Aslak Falch: 6 BB

Spilte en god kamp. Reddet flott nede til høyre i første omgang. Vippet en lei variant i tverrliggeren, og var lynraskt nede på en avslutning fra kloss hold. Også den slo han i stolpen. Kunne ikke ta selvmålet fra Tadesse.

Fredrik Pålerud: 6

I form og det er veldig moro å se. Ryktene sier at han kan være på vei til Sandefjord. I tilfelle årets personlige opptur. Flott i første da han blokkerte et livsfarlig skudd fra skrått hold. Dempet farten på ballen slik at Falch kunne avverge.

Espen Hammer Berger: 5

Blokkerte et skudd med underlivet, som hadde gått rett inn. God kontroll i midtforsvaret.

Torbjørn Lysaker Heggem: 5

Litt trøbbel sammen med Hiim i starten av kampen. Også en liten periode av andre omgang. Mye bra også fra stopperen. Han er også nære ved å putte ballen i mål ved to anledninger.

Anders Hiim: 5

Er bedre offensivt enn defensivt. Mange flott kombinasjoner med Jostein Ekeland. I bedre form nå. Kommer gradvis. Må ta bedre defensive valg, som ved scoringen til Raufoss. Da må han la en annen overta presset på ballfører og slippe seg tidligere ut på overlappen. Vanskelig situasjon, men slike kommer oftere mot gode lag.

Ingvald Halgunset: 5

Står på og kommer til nesten-sjanser. Alvorlig nære da han steg til værs på første stolpe i andre omgang.

Horenus Tadesse: 4

Spiller i realiteten en god kamp. Løper opp mye og viser stor energi. Svak involvering da han roter ballen i eget nett.

Lars Erik Sødal: 4

Mye bra og noe ikke fullt så bra. Får frispark imot seg i første omgang utenfor boksen. Pådrar seg to gule og blir utvist i en periode hvor Sandnes Ulf trøkker på for alle poengene. Burde fått mer ut av pasningen fra Ringberg.

Jostein Ekeland: 5

Alltid spillbar og ble satt opp av Hiim i gunstige posisjoner. Noen perioder hvor han blir litt usynlig som kantspiller, men en god kamp.

Martin Ramsland: 4

Ikke helt hans dag foran mål, men er likevel viktig når det kommer til å holde på ballen for å etablere angrep.

Sander Ringberg: 6

Klassescoring og er en vanskelig spiller å møte. Slo perfekt til Sødal i andre omgang, men ballen skled av foten til Sødal.