To barn skadet i gokartulykke – jente fraktet til sykehus

Det ble dramatisk under Sommercupen i gokart på Reve. Tilstanden til jenta er fremdeles ikke kjent, utover at hun var bevisst og klaget på smerter i ryggen.

Det ble dramatisk under Sommercupen i gokart på Reve. Tilstanden til jenta er fremdeles ikke kjent, utover at hun var bevisst og klaget på smerter i ryggen. Foto:

Det var under løpsdag nummer to av «Sommercupen» at en ulykke inntraff.

DEL

Politiet melder på Twitter at en jente er fraktet til sykehus.

– Hun er ved bevissthet, og skal ha klaget på smerter i ryggen. En gutt ble tilsett av lege på stedet, skriver politiet.

Etaten er på plass på Reve og foretar avhør og gjør undersøkelser. Politiet melder at ulykken skjedde i åtteårsklassen.

Like etter klokken 19.15 ble det gitt fellesinformasjon til alle deltakere, foresatte og andre involverte i stevnet. Ulykken oppsto som følge av en kollisjon mellom to kjøretøy inne på selve løpsbanen.

Det er første gang at gokartbanen på Reve står som arrangør av sommercupen. Det var mellom 130-150 påmeldte til stevnet, og deltakerne kommer fra store deler av landet. Reve ligger i Klepp kommune.

Etter planen skal «Sommercupen» fortsette på Haugalandet med løpsdager kommende helg og på tirsdag i neste uke.

Det er mange deltakere og involverte på Reve. Dette bildet ble tatt på søndag, og har i så måte ikke noe med ulykken å gjøre.

Det er mange deltakere og involverte på Reve. Dette bildet ble tatt på søndag, og har i så måte ikke noe med ulykken å gjøre. Foto:

Artikkeltags