Fryser 1. divisjon, men øverste nivå får spille videre

Kvinnelaget til Sandnes volleyballklubb spiller i den nest øverste divisjonen.

Kvinnelaget til Sandnes volleyballklubb spiller i den nest øverste divisjonen. Foto:

Volleyballforbundet fryser seriespillet i 1. divisjon. Mizunoligaen og NM får lov til å spille videre. Dette for å begrense reisevirksomheten.

DEL

Sandnes VBK har to lag i førstedivisjon. Både herre- og damelaget rammes nå av stillstand.

NVBF administrasjon meddeler klubbene om et vedtak som er gjort vedrørende en midlertidig frysing av seriespill i 1. divisjon.

Bakgrunn for vedtaket:

Forbundsstyret har over lengre tid drøftet den totale situasjonen vi som forbund, og nasjon befinner oss i med tanke på pandemien og voksende smittetall. Det at NVBF, mandag 9. november, opplevde det riktig å «fryse» all konkurranseaktivitet (og dermed reisevirksomhet) for lavere divisjoner og aldersbestemt, har ført til ytterligere vurdering av vår nasjonale aktivitet, da først og fremst 1. divisjon.

Som president Sørdahl beskriver det:

Det er skjøre tilstander rundt oss for tiden. Vi bør vurdere å ytterligere begrense reisevirksomhet, som en ytterligere begrensing av risikoen for spredning av smitte. Forbundsstyret drøftet situasjonen og basert på en omforent opplevelse av at det er riktig å bidra ytterligere for et tryggere samfunn, for den enkelte og for lag/klubber, vedtok FS å «fryse» konkurranseaktiviteten også for 1 divisjon ut november måned.

Vedtak:

NVBF vedtar å midlertidig stanse all konkurranseaktivitet i vår nasjonale serie 1. div. med umiddelbar virkning. Forbundsstyret opprettholder aktiviteten i Mizunoligaen, og NM.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken