Det opplyser politiet i en pressemelding klokken 13 torsdag.

– Hun ble fraktet med luftambulanse til Stavanger Universitetssykehus, men livet sto dessverre ikke til å redde, sier politiadvokat Helene Bergesen.

Politiet er i gang med å etterforske ulykken, og ønsker av den grunn ikke å gå ut med mer informasjon på nåværende tidspunkt.

Navnet frigis i samråd med de pårørende.

Seksåringen var elev ved Orre skule. På sin egen nettside har skolen lagt ut følgende melding:

– Det er med sorg at Orre skule har fått beskjeden om at den tragiske ulykken på Pollestad i går kveld førte til at vår elev Nikita Helena Wieczorek (6) omkom. Nikita var elev på 2. trinn, og hun vil bli dypt savnet av både elever og lærere ved skolen.

– Vår dypeste medfølelse går til de pårørende og de involverte i ulykken, sier fungerende ordfører Kjetil Maudal i meldingen fra skolen.

Videre står det:

– Skolen holder åpent som vanlig. Vi tar vare på elevene, og skaper trygghet i en vanskelig situasjon. Vi har i dag hatt to fellessamlinger, en for de yngste og en for de eldste elevene. Elevene på trinnet til eleven har blitt særlig ivaretatt. Det beste for elevene er at skoledagen følger den vanlige rytmen så langt det lar seg gjøre. Men vi bruker tid på å snakke sammen om det som har skjedd, og de som trenger ekstra oppfølging blir godt tatt vare på. Kommunens kriseteam er i tett kontakt med familiene til de involverte og med skolen. Det vil være åpen kirke i Orre i kveld kl. 17. Alle er velkomne. Skolen vil og arrangere en minnestund, vi kommer tilbake med mer informasjon om denne.