Snart kan du se travløp via Sandnesposten

VIA STRANDBUEN: Amedia har sikret seg rettighetene til å vise rikstotoløp fram til august 2022. Foto: Lise Åserud

VIA STRANDBUEN: Amedia har sikret seg rettighetene til å vise rikstotoløp fram til august 2022. Foto: Lise Åserud

Fra midten av august overtar Amedia medierettighetene til rikstotoløp. Det betyr at abonnenter kan se livetrav fra Forus og andre arenaer via Sandnespostens nettavis.

DEL

Det er fra 15. august at Sandnespostens eier, Amedia, overtar eksklusive medierettigheter til alle rikstotoløp. Løpene går direkte hver onsdag og lørdag. I dag er det VG som har disse rettighetene.

Rikstoto-løpene skal vises åpent på Nettavisen og være tilgjengelig under fanen Direktesport for abonnenter i de øvrige avisene, Sandnesposten inkludert.

Avtalen med Norsk Rikstoto varer ut mai 2022.

– Travsport har vært dekket av våre lokalaviser i alle år. Nå blir vi en totalleverandør hvor vi viser onsdag- og lørdagsløpene live, samtidig som vi har noen av Norges fremste traveksperter i Nettavisen. Amedia er Norges største kommisjonær for Rikstoto, så det er hyggelig at vi nå kan tilby en totalpakke til våre abonnenter, sier Helge Birkelund, direktør for Sportsutvikling i Amedia.

Han framhever at travsport er godt lokalt innhold, og at det finnes kjente travbaner i dekningsområdet til mange av konsernets mediehus. Det gjelder blant annet Bergen Travpark, Biri, Jarlsberg, Klosterskogen, Momarken og Drammen travbane i tillegg til Bjerke. For Sandnespostens lesere er naturligvis nærmeste travbane Forus Travbane på grensen mellom Sandnes og Stavanger.

Det er Norsk Rikstoto som skal produsere sendingene til Amedias aviser. I tillegg til de direktesendte løpene, vil våre lesere også få tilgang til en to timers studiosending på løpsdager samt et kort sammendrag fra hvert løp.

Artikkeltags