(Solabladet)

BRANN: Lufttrafikken ved Stavanger lufthavn Sola ble fullstendig stengt ned etter at det oppstod voldsom brann i parkeringshus P4 ved flyplassen tirsdag ettermiddag. Onsdag morgen høres det igjen flydur over Sola.

Siste informasjon fra Avinor ble lagt ut på flyplassens Facebook-side tirsdag kveld. I innlegget oppfordres passasjerer til å holde seg oppdatert gjennom sine respektive flyselskaper.

«Flytrafikken starter opp igjen i morgen tidlig, men det vil nok gå en stund før trafikken går som normalt. Passasjerer bes følge med på informasjon fra flyselskap.» skriver Avinor.

Dette skriver Avinor på sine hjemmesider: Til parkeringskunder som har bilen sin parkert på Stavanger lufthavn. Det er for tidlig å svare på hvilke biler som er skadet. Når situasjonen er avklart og vi har mer informasjon vil vi sende ut kontaktinformasjon. Ta dermed videre kontakt for å avklare om din bil er skadet. Vi beklager på det sterkeste de ulempene dette medfører.

Det har imidlertid vært folk som henter bilene sine utendørs på P7, men det er på eget ansvar. Avinor advarer bilister mot å starte bilen før de har kontaktet forsikringsselskapet sitt og at det kan ha oppstått skader, støv eller partikler i bilene utenfor anlegget etter brannen.