Det var mandag formiddag, like etter klokken 11.00 at politiet fikk melding om funn av en død mann i sitt hjem i Skudeneshavn, Karmøy.

Politiet har siden jobbet med å få klarhet i hendelsesforløpet og om det har skjedd noe straffbart. Fredag melder politiet at de fortsetter etterforskningen rundt det mistenkelige dødsfallet i Skudenes på Karmøy.

– Vi fortsetter blant annet med vitneavhør, gjennomgang av beslag, og andre tekniske og taktiske etterforskningsskritt, sier politiadvokat Else Lokna.

Det var Espen Simonsen (32) som ble funnet død i sitt hjem mandag i Skudenes.

Ønsker tips

Politiet etterforsker saken bredt, og hendelsesforløpet er fremdeles uklart.

– Hvis noen har overvåkingskamera på hus eller i bil i Skudenes, hvor det foreligger videoopptak fra kvelden 17. februar til formiddagen 20. februar, så ønsker vi at de tar kontakt med politiet. Eller hvis noen har andre videoopptak eller bilder fra Skudenes i denne tidsperioden, kan det også være av interesse for politiet, sier Lokna.

Publikum som har opplysninger i saken kan ta kontakt med politiet fortrinnsvis på https://tips.politiet.no/sor-vest/ eller på telefon 02800.

– Politiet kartlegger bevegelsene til avdøde, og er derfor interessert i å komme i kontakt med personer som har sett avdøde i tidsrommet fredag 17. februar til mandag 20. februar om formiddagen. Personer som har vært i kontakt med avdøde i dette tidsrommet bes kontakte politiet, sier politiadvokaten.

Fremdeles uklart

Det er gjennomført en rekke avhør av vitner i saken, men politiet sier det fortsatt er uklar for politiet hva dødsårsaken er. Det er ingen mistenkte eller siktede i saken.

– Hva som har kommet fram her kan jeg ikke kommentere av hensyn til etterforskningen, sier Lokna.

– Vi venter fremdeles på ytterligere informasjon fra obduksjonen som er gjennomført, sier politiadvokaten.