Pensjonistene, 11 Senior Bikers Exploring Donau 2011, kom samlet i Constanta etter 2701 km gjennom åtte land.

– Alle friske, uskadd og mektig stolte over egen innsats. Vi forlot Bulgaria etter en enkel, men grei frokost, og kom tidlig til grensen inn til Romania. På siste dag har vi også fått oppleve en fantastisk flott dag for både syklister og sjåfører, sier Jon T. Asheim.

Han nevner at det er forskjell på folk i de landene de har syklet gjennom.

– Uten unntak bare smil og hyggelige mennesker i Romania, til tross for fattige kår. Ble mye opp og ned i et nydelig landskap, ingen punkteringer, og en god lunsj midt på dagen under noen skyggefulle trær. Blir nok en gang imponert over de enorme maisåkrene, samt store arealer med dyrket mark. Det er også en god veistandard, samt bilister som tar hensyn, forteller Asheim.

Etter ankomst hotellet her i Constanta var det fotografering, bading i Svartehavet med påfølgende Champagne i plastglass.

– Kåre Stangeland gir i dag av sitt gode hjerte 1 kr pr. logget 138 km til Byprestene sitt gode arbeid. Vi har nå hatt en bedre middag der Kjell Bjelland utnevnte alle til dagens/turens syklister. Vår utmerkede kelner for kvelden, Vila, ble og hedret med medalje, sier Asheim.