VAGLE: "For størst av alt er kjærligheten," skriver Rogaland brann og redning i en melding på Instagram onsdag ettermiddag.

Dette gjør etaten etter en helt spesiell hendelse hos SASIRO på Vagle i Sandnes tirsdag.

Etter tre år som kjærester syntes nemlig brannmann Sondre Strømfjord fra Stavanger at det var på tide å ta forholdet til sin kjære Mariell Øvstebø et steg videre. Han måtte bare finne den rette anledningen til å fri. Han ville gjøre noe annerledes, noe litt spesielt. Og det fikk han til …

Sondre, som begynte å jobbe som operatør på alarmsentralen til Rogaland brann og redning tidligere i år, var tirsdag på hospitering i beredskapsavdelingen for å få en bedre forståelse av hvordan de ansatte der jobber. I en iscenesatt tunneløvelse, hvor hans kjære Mariell var invitert med som markør, var Sondre med som røykdykker.

Som seg hør og bør under øvelsen, gikk det alarm om en bilulykke i en røykfylt tunnel. Overraskelsen til Mariell var nok stor da redningsmannen som kom henne til unnsetning i fullt røykdykkerutstyr, så godt det lot seg gjøre satte seg på kne inn i bilen og spurte om hun ville gifte seg med han.

– Hun sa heldigvis ja, smiler nyforlovede Sondre, som kan røpe at nå blir det bryllup i 2023.

– Hvordan var reaksjonen?

– Hun ble nok litt sjokkert da jeg gikk ned på kne. Det ble emosjonelt for oss begge og det var veldig stort, selv om vi var i en veldig røykfylt tunnell, sier Sondre Strømfjord humørfylt til Sandnesposten.