Mannen i 60-årene er siktet for drapsforsøk og vil bli fremstilt for varetektsfengsling i Haugaland og Sunnhordland tingrett i dag klokka 13.00. Det skriver Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding fredag.

Mannen ble pågrepet av politiet etter at en kvinne i 60-årene hadde blitt knivstukket utenfor McDonalds Oasen på Norheim i Karmøy kommune.

— Påtalemyndigheten vil be om fire ukers varetektsfengsling med brev- og besøksforbud, sier politiadvokat Christine Kleppa.

Siktede ble forsøkt avhørt i går kveld, men det ble besluttet å avvente avhøret til i dag. Det er derfor ikke kjent hvordan han forholder seg til siktelsen.

Mann siktet for drapsforsøk etter knivstikking på Karmøy

Fornærmede fortsatt på sykehus

Den fornærmede kvinnen er fortsatt innlagt på sykehus. Det er for tidlig å si noe om hennes helsetilstand.

— Hun har foreløpig ikke vært i stand til å avgi forklaring til politiet, sier Christine Kleppa.

Benedicte Storhaug er oppnevnt som bistandsadvokat for fornærmede.

Ønsker tips

Politiet avhørte i går ettermiddag og kveld en rekke vitner. Dette arbeidet fortsetter i dag. Det ble gjennomført kriminalteknisk undersøkelse på åstedet i går kveld, og åstedet er nå frigitt. Politiet har gjort flere beslag i saken, og gjennomgår nå disse.

— Politiet har fokus på å kartlegge de involvertes bevegelser for å få et bedre bilde av foranledningen. Dette arbeidet inkluderer blant annet innhenting av videoovervåking. Det er for tidlig å gå i detalj på hendelsesforløp, da det gjenstår en del avhør, forklarer Kleppa.

— Politiet er fortsatt interessert i opplysninger som kan belyse hendelsen. Tips kan meldes til politiet på telefonnummer 02800, sier politiadvokat Christine Kleppa.