↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

920 39 226

Besøksadresse

Munkelia 17
4154 AUSTRE ÅMØY
  1. Beskrivelse

Profesjonell taksering og fullverdige rapporter
L&V Takst AS har bred erfaring innen alle typer taksering både for private, bedrifter og det offentlige. Vi er en pålitelig og profesjonell partner innenfor taksering.

Firmaet er utviklet til å forestå profesjonell taksering og bygge-rådgiving i full bredde, hvor ansatte har bakgrunn i lang og tverrfaglig komplette tjenester innenfor området yrkesfartøy, offshoreutstyr, industrimaskiner, prosjektledelse og eiendomsutvikling.

Tjenestene er først og fremst rettet mot eksterne oppdragsgivere som i fleksible avtaleformer skal kunne utnytte vår kompetanse innen tilstand-/skadetaksering og eiendomsutvikling til å ivareta alle ledd i en takseringsprosess, samt realisere verdi i vekstpotensialet i eksisterende eiendommer og nye prosjekter.

Gode råd underveis
Vi gir deg profesjonelle råd og anbefalinger til hva du bør fylle ut eller ha klart i forkant av takseringen. Dette sparer deg både for tid og penger.

Profesjonell leveranse
Vi er opptatt av å yte kvalitet i alle ledd. Med oss som takstpartner er du sikret en ryddig og seriøs prosess.

Erfaringen som kreves
Skal du få en mest mulig presis vurdering, må arbeidet gjøres grundig og riktig. Vi har både kompetansen og erfaringen som kreves for dette.

 

Godkjenninger og sertifiseringer

  • Norsk Takst