↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Jens Bjelkes Gate 12
0562 OSLO
  1. Beskrivelse

Få mest ut av boligsalget i Sandnes

 

Du kan tjene mye på å sammenligne flere eiendomsmeglere før du velger hvem som får det verdifulle oppdraget. Å sammenligne meglere gjør du enkelt på Eiendomsmegler.no

 

Nordmenn har lett for å velge den første megleren de finner. Dette til tross for at blant annet Forbrukerrådet anbefaler at man sammenligner flere eiendomsmeglere før man tar et valg. 

 

Et boligsalg er en stor økonomisk affære, og man kan ha mye å hente på å følge dette rådet. 

 

Derfor gjør Eiendomsmegler.no det lett for deg å innhente tilbud fra flere meglere, slik at du kan finne den beste megleren til oppdraget enten du er mest opptatt av lokalkunnskap, erfaring, pris eller personlig kjemi. 

 

Slik fungerer det

Vi samarbeider med lokale meglere og større aktører, for å gi deg et godt utvalg tilbud når du bruker tjenesten vår. For å motta tilbud trenger du bare gå gjennom tre steg:

 

  1. Fyll ut skjemaet på Eiendomsmegler.no

  2. Motta tilbud fra flere meglere

  3. Velg megleren med det beste tilbudet

 

Tjenesten fungerer over hele landet, også i Hommersåk, Ålgård/Figgjo, Vatne, Sviland, Forsand, Høle, Malheim og Kvernaland. 

 

Ikke bare for privat boligsalg

Er du ikke enda klar for boligsalget, kan du likevel benytte deg av flere av tjenestene Eiendomsmegler.no tilbyr. Det inkluderer blant annet

 

 

Personvernet ditt ivaretas

Det er helt trygt å bruke Eiendomsmegler.no. Informasjonen du sender gjennom skjemaene våre krypteres over en sikker tilkobling. I tillegg videreformidler vi bare informasjonen til meglerne som er relevante for deg, og som kan gi deg et godt tilbud. 

 

Om Eiendomsmegler.no

Eiendomsmegler.no lar meglerkontorer konkurrere om å gi deg det beste meglertilbudet. Bak tjenesten står Nettbureau AS. Vi har over 10 års erfaring med anbuds- og sammenligningstjenester på nett, og driver blant annet Lån.no, Hus.no og Flytte.no.


Følg oss på sosiale medier: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube