↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

917 59 103

Besøksadresse

Vesthagen 1
4344 BRYNE
  1. Beskrivelse

Velkommen til Bryne Steinindustri

Bryne Steinindustri ble etablert i mars 2012, og har siden den tid vært i stadig vekst. Til tross for å være relativt nyoppstartet, har bedriften fagfolk med over 17 års erfaring innenfor bransjen. Dette gjør at Bryne Steinindustri derfor bygger på kompetanse og kvalitet.

 

Vi tilbyr et bredt lager bestående av kompositt og granitt, hvor vi i hovedsak driver med bearbeiding av ulike benkeplater til kjøkken og bad. Steinbearbeidingen innbefatter oppmåling, produksjon og montering, samt at vi også gir mulighet for veiledning og oppfølging. Med andre ord skreddersyr vi kjøkken og bad etter kundens behov og ønske. Det finnes i tillegg til dette også rom for steinproduksjon av hyller, bord, peisplater og lignende.

Bryne Steinindustri er prisvennlige med kort leveringstid, samtidig som at vi til enhver tid er løsningsorientert og opptatt av å gjøre kunden fornøyd.

 

 

Kort leveringstid

Vi er opptatt av å hele tiden kunne tilby kort leveringstid. Varen skal være levert 5 dager etter oppmåling.

 

Kvalitet i alt vi gjør

For oss er dette en livstil, og vi har lidenskap for det vi driver med.

Vi legger vår ære i at resultatet skal være perfekt hver gang!

 

 

Fornøyde kunder er vår viktigste markedsføring

Flere av distriktets kjøkkenleverandører er våre kunder, og stadig flere velger oss.

 

Hvem er våre kunder?

Kundene våre er stort sett kjøkkenleverandører i distriktet, hovedsaklig fra Egersund til Rennesøy. Men vi får også henvendelser fra private, noe som passer oss fint. Vi får også forespørsler på spesielle leveranser der kunden har sett for seg noe helt eget. Slike oppdrag synes vi også er spennende.

 

For oss er dette en livsstil, og vi har lidenskap for det vi driver med. Vi legger vår ære i at resultatet skal være perfekt hver gang!