↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

918 69 214

Besøksadresse

Kvernelandsveien 56D
4323 SANDNES
  1. Beskrivelse

Via Nova solskjerming leverer et bredt spekter av solskjerming innvendig og utvendig. Vi har et inspirerende showroom som kan være verdt et besøk.

 

Noe av det vi monterer:

Konferanserom

Vi har vært med på og innrede mange konferanserom med spesial tilpasset innredninger fra flere levrandører. Har hatt ett fint sammarbeid med Treprosjekt AS - Vågane Viste as - M.Eikeland og Treverket as på mange flotte møterom / konferansesaler.

 

Kontor

Innen kontormøbler og  rullearkiver katogorien så er vi ett utførende firma som utfører arbeider for flere av kontormøbelfirmaene i rogaland. Har hatt ett tett og godt sammarbeid i flere år med  M,Eikeland as og Nor Engros Kjosavik as samt ett litt løsere sammarbeid med noen av de andre aktørene på kontorinnredninger.

 

Kinosal

Vi har hatt samarbeids-avtale som monterings-arbeider i Norge med Skeie as i nærmere 20 år. Vi monterer auditoriumstoler og kinostoler i hele Norge.

 

Restaurant, Hotell og Restaurant

Innen hotell og resturanter så monterer / instalerer vi produkter som Treprosjekt as og Vågane / Viste as selger og produserer.Mange flotte spesialinnredinger til resturanter - resepsjoner og bardisker etc. 

 

Butikkinnredning

Innen butikkinnredninger så er vi stort sett utførende av arbeider . Vi monterer innredninger for flere butikkutstyrslevrandører som blant annet Expedit Norge as - Løwini Bodø as og Norco Spektra as .  

 

Systeminnredning

Levering og montering av system-vegger og systemhimlinger.