↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

51 62 69 70

Faks: 51 62 69 71

Besøksadresse

Hovebakken 27
4306 SANDNES
  1. Beskrivelse

Dette er REN VASK

Ren Vask er en serviceinnstilt familiebedrift som ble etablert i 2007 og som på fast basis leverer rene matter, mopper og arbeidstøy til kunder i Sandnes, Stavanger og Jæren.  
Med over 30 års erfaring i bransjen har bedriften blitt kjent for å tilby gode løsninger, rask respons og god service. Bedriften har vokst til å bli en solid bedrift som i dag har 6 ansatte.
Nå er Ren Vask blitt en moderne bedrift med avanserte teknologi. Men kjernen av bedriften er fortsatt mennesker som kjenner sine kunder og som jobber sammen for at du skal få gode løsninger.

Matteservice

Matteservice fra Ren Vask er en fast avtale for bytting av matter og en anbefalt løsning der mange folk ferdes. På denne måten vil du alltid ha rene og effektive matter i dine lokaler. Du sparer penger på renhold og får mindre slitasje på gulv, og faren for fallskader på glatte gulv reduseres også med matter i lokalene.
Det er smartere og rimeligere å stoppe skitt med en matte ved døren til lokalene, enn hva det er å måtte fjerne den etterpå.
Vi bytter ut de skitne mattene dine med rene matter med et fast intervall, den skitne matten tar vi med oss for vask og kvalitetskontroll.

Hvorfor skal jeg ha matteservice fra Ren Vask?

  • Renere innemiljø
  • Spar slitasje og rengjøringskostnader
  • Fast kontaktperson med lang erfaring
  • Intervaller etter den enkelte kundes behov
  • Fås i flere størrelser
  • Vi tilbyr avlastningsmatter
  • Vi tilbyr Microluxx-matter
  • Vi tilbyr rød løper
  • Vi tilbyr logomatter

Forskjellige bedrifter har forskjellige behov. Derfor kommer vi gjerne på en uforpliktende befaring til deg for å kartlegge dine behov og din bedrift.

 

Alltid rene mopper

Med moppeservice fra Ren Vask får du levering av rene mopper til avtalt tid og sted. 
Vår moppeservice er et tilbud til firmaer, rengjøringsbyråer og institusjoner som vil forenkle rutiner og heve kvaliteten på renholdet.
Vi har vanlig blandingsmopp, micromopp og microkluter i vårt sortiment.
Kontakt oss for en uforpliktende prat med deg for å finne en løsning som er tilpasset dine behov og din bedrift.

 

Vask av arbeidstøy

Vi vasker alle typer arbeidstøy for alle bransjer.
Bransjer som næringsmiddelindustri, mekanisk og helseforetak, oljefirma og restauranter er kundegrupper som nyter godt av våre tjenester.
Det er ikke alle typer arbeidstøy som egner seg for å vaskes hjemme. De fleste trenger spesiell behandling som bevarer kvaliteten, og som får vekk flekker og fjerner bakterier som sitter i plaggene. Dette er svært viktig i yrker med strenge krav til god hygiene.
Når vi har vasket arbeidstøyet ditt, kvalitetssjekker vi at alt er helt og rent før vi bretter og sorterer arbeidstøyet. Vi har også en dyktig systue hvor vi reparerer arbeidstøy.
Vi tar gjerne en uforpliktende prat med deg for å finne en løsning som er tilpasset dine behov og din bedrift.

 

Godkjenninger og sertifiseringer