– Endelig var kvelden kommet! Den 25. august fikk vi hedre våre gode kolleger som har vært ansatt i Rogaland brann og redning IKS i 40 og 25 år. På grunn av koronapandemien har feiringen vært utsatt til nå. Jubilantene er derfor fra 2020, 2021 og 2022, skriver Rogaland brann og redning i en pressemelding torsdag.

– Daværende brann- og redningssjef Nils-Erik Haagenrud ønsket jubilanter, styreleder og øvrige ledere hjertelig velkommen til jubilantfest i fine rammer på Kronen Gaard. Etter aperitiff, mingling og fotografering ble jubilantene hedret med en deilig 3-retters middag. Nils-Erik overrakte gavekort og blomster fra Rogaland brann og redning IKS til våre flotte og dyktige kolleger, står det i meldingen.

Jubilantene fikk taler, og bidro selv med underholdende historier fra alle sine år i boligtilsyn, feiing og beredskap.

Ida Gjerseth, styreleder i Rogaland brann og redning IKS, takket for maten.

– Jeg er svært takknemlig for å få være med dere på denne verdige markeringen av dyktige ansatte. Det er imponerende å høre dere jubilanter fortelle om utviklingen som har vært i de 40 og 25 årene dere har jobbet i selskapet vårt, sa en ydmyk styreleder.

Gratulerer til hver enkelt jubilant, og gratulerer til de jubilantene som ikke hadde anledning til å være med oss denne kvelden.