Aslak Falch 5

Trygg og god kamp av lagets sisteskanse. Kan ikke lasters for baklengsmålet.

Fredrik Pålerud 6

Du verden for en scoring av Pålerud! Fikk Start-keeperen til å se ut som en statue. Jobber utrettelig som alltid, men denne gangen er det langt mer kvalitet i det han foretar seg.

Espen Hammer Berger 4

Uvanlig svak kamp av midtstopperen. Er mannen som glipper i markeringen på 1–0 målet til Start. Følger rett og slett ikke løpet til Braut Brunes. Det kan man bare ikke gjøre mot ligaens toppscorer. Tar seg opp utover i kampen.

Torbjørn Lysaker Heggem 6 BB

Nok en god kamp av Heggem, den beste bak der i kveld. Tar for seg i duellene og leser spiller godt. Må ut med det som så ut som en strekk, la oss for all del ikke håpe det.

Ander Hiim 5

Har variert litt etter de gode kampene i starten. Slet litt i starten av oppgjøret, løftet seg flere hakk etterpå.

Lars Erik Sødal 5

Havner i en situasjon med Ramsland i første omgang der de ikke klarer å bestemme seg for hvem som skal av slutte. Burde ha sendt Sandnes Ulf i ledelsen 20 minutter før slutt da han fikk muligheten på åpent mål. Litt mer på etterskudd i kveld, men får mer enn godkjent.

Christian Landu Landu 5

Tadesse-vikaren med en solid forestilling. River, sliter og dekke mye rom. En typisk Landu-kamp.

Ingvald Halgunset 5

Det har blitt en gjenganger på børsen, men tingen er at Halgunset ofte forsvinner litt ut av kampene. Er likevel god når muligheten byr seg. Har en rekke gode dødballer og er farlig de gangene han setter på turboen.

Sander Ringberg 4

Åpnet med noen farligheter langs kanten, forsvinner litt til tider. Blir korrekt byttet ut.

Jostein Ekeland 5

En kamp på det jevne. Har hatt bedre kamper, likevel god når de lyseblå angriper.

Martin Ramsland 4

Ikke helt venn med ballen i dag og ble godt pakket inn av Start-forsvaret. Ikke spissens beste kamp, men hva gjør vel det? Høiland fikset biffen!