(Bygdebladet)

Klokken 18:57 fikk politiet melding om en bobil som har kjørt i sjøen utenfor båthavnen ved Tungenes Fyr.

En redningsaksjon ble umiddelbart iverksatt. Nødetatene var raskt på stedet. Den første halvtimen var det uvisst om det var personer om bord i bobilen.

Samtidig meldte politiet at bobilen fremdeles fløt og befant seg et godt stykke fra land, trolig 100 til 200 meter. Hendelsen ble koordinert videre av Hovedredningssentralen.

Kl. 20.15 fikk Bygdebladet opplyst fra Hovedredningssentralen på Sola at de begynte å få inn opplysninger om at det ikke er folk i bobilen, men det ble presisert at dette ikke var bekreftet.

Kl. 20.34 forteller redningsleder Toralf Juva ved Hovedredningssentralen til Bygdebladet at aktivt søk i sjøen er avsluttet. Det arbeides med å få tak i eieren av bobilen, som antas å være på land.

– Det jobbes også med å få heist bobilen opp fra sjøen med kran på skipet som er der ute, sier Juva. Det er vanskelig å få kontrollert om det er folk inne i bilen før den er heist opp av sjøen.

– Det er ingen grunn til å tro at det er folk i sjøen, sier Toralf Juva.

Kl. 21.05 meldte Hovedredningssentralen på Sola at redningsaksjonen avsluttes siden det ikke er grunn til å tro at det er personer i sjøen. Bobilen vil bli slept inn til en egnet havn.