(Bygdebladet)

Kl. 06.11 onsdag morgen meldte Politiet i Sør-Vest at de hadde fått en melding klokka 05.20 om at en bil hadde kjørt av veien og ut på et jorde ved Tungenesveien.

De som skal ha vært involvert hadde forlatt stedet før politiet kom dit. Politiet undersøkte nærmere hva som hadde skjedd, og har var i kontakt med flere aktuelle.

Oppgitt bonde

Ingen skal være alvorlig skadet som følge av at denne bilen kjørte av veien, og politiet opprettet sak.

Odd Sande er eier av jorda der bilen kjørte ut. Bygdebladet møtte ham på stedet tidlig onsdag morgen.

– Det er voldsomt irriterende at slikt skjer, sier han.

Sande hadde blitt kontaktet av politiet og blitt fortalt at det kunne være greit å dra ut og fotografere den aktuelle bilen med tanke på at dette vil bli en forsikringssak.

– De må jo ha hatt ganske stor fart, sa Odd Sande til Bygdebladet på stedet ved 07-tiden.

Han kunne også fortelle at et gjerde er ødelagt, og at det må repareres før han igjen kan slippe blant annet sine ammekyr ut på beite på denne marka like før Tungevågen.

Mindreårige involvert

Operasjonsleder ved Stavanger Politistasjon, Olaug Bjørnsen, opplyste til Bygdebladet klokka 08.20 at politiet har vært i kontakt med flere personer som var involvert i trafikkuhellet ved Tungevågen tidlig onsdag morgen.

– Mye tyder på at det er to biler som har vært involvert i denne trafikkulykken. En bil har kjørt ut av veien, og en bil har kommet til og plukket opp dem som kjørte av veien. Samtlige involverte var mindreårige. Førerne av bilene blir anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort. Det er tatt blodprøve av to personer i bilen som havnet i grøfta, for å avkrefte eller bekrefte om det er snakk om ruskjøring, forteller Bjørnsen.