– Jeg bare gleder meg veldig til å spille de kule sangene sammen med den fine gjengen framfor det store publikummet. Det er noe vi ikke har gjort sammen på snart ti år, sier vokalist og frontfigur Janove Ottesen til NRK.

Den første gjenforeningskonserten blir i Stavanger konserthus i september neste år.

– Vi fikk velge vårt drømmested å starte vår første turné på 10 år og da var valget enkelt. Hjemmebane, Stavanger, i Zetlitz-salen i Konserthuset. Dette er kanskje landets kuleste sted når det er fullt. Og det håper vi det skal bli. Vi har spilt der før og har veldig gode minner til både by, sted og publikum. It’s showtime, sier Ottesen i en pressemelding fra bandet.

– De siste ukene har det dukket opp gamle Kaizers Orchestra T-skjorter på Finn.no og Tise. Og bandet donerte flere esker med 10 år gamle T-skjorter til Fretex som ble lagt ut for salg og skapte kø utenfor butikkene før det åpnet og fikk nettbutikken til å krasje på grunn av stor pågang. Etter hvert begynte fansen å oppdage at de gamle T-skjortene hadde fått nye QR-koder på innsiden. Dette fikk spekulasjonene til å gå varmt i sosiale medier. Nå viser det seg at T-skjortene også er billett til en valgfri konsert på turneen, står det videre i pressemeldingen.