Akademiet vgs. har stengt skolen

Rektor Elisabeth Olsson opplyser at Akademiet vgs. stenger skolen grunnet koronaviruset.

DEL

Rektor og daglig leder Elisabeth Olsson ved Akademiet Sandnes AS har i dag sendt ut følgende informasjon til foresatte og elever:

"De siste dagene har det vært en rask utvikling i smitte av koronavirus. Akademiet Sandnes er en del av den nasjonale dugnaden for å begrense smittespredningen, og da smittetallet stiger raskt i Rogaland, mener vi det er på tide å gjøre nye tiltak.

I samråd med styreleder har jeg besluttet at Akademiet Sandnes sender elevene hjem i dag klokka 11.30 for å være med og begrense mulig smittefare. Vi har gode digitale samhandlingsflater, så elevene skal følge undervisning som vanlig hjemmefra via Canvas. Canvas har også en konferansefunksjon som heter Big Blue Button. Elevene har fått opplæring i hvordan denne virker.

Ordningen med fjernundervisning har vi på ubestemt tid, eller til det kommer ny informasjon fra helsemyndighetene.

Vi setter ikke elver i karantene, men forventer at de er med og tar et samfunnsansvar for å være med å begrense utviklingen av smittespredningen. Dersom vi får nye opplysninger om smitte i elevgruppen, vil dere få ny beskjed.

Elever trenger ikke føre fravær i iSkole, faglærere og mentor vil føre O som betyr «Organisert studiearbeid». Vi forventer at elevene gjør det arbeidet som forventes av dem i hvert fag i Canvas, samt leverer inn skolearbeid og overholder frister faglærere fastsetter. Alle faglærere har lagt ut undervisningsopplegg og oppgaver.

Faglærere er også tilgjengelige på nett når faget deres er satt opp på timeplanen. Elevene må være aktive og ta kontakt om det er noe de lurer på.

Har dere spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt."

Artikkeltags